Programul săptămânal al parohiei (orientativ):

  Luni: activităţi administrativ – gospodăreşti; vizite pastorale la enoriaşi; ajutorarea persoanelor defavorizate din parohie.

  Marţi: cercuri de studiu pentru tineret la biblioteca parohială; program administrativ de lucru cu publicul la cimitirul parohial.

►  Miercuri: Acatistul Sf. Mc. Trifon; slujba Aghiasmei mici; spovedirea şi împărtăşirea credinciosilor, cat si a celor nedeplasabili la domiciliu.

►  Joi: servicii religioase la cererea credincioşilor, vizită şi sprijin material la Centrul de îngrijire bătrâni si orfelinate; program administrativ de lucru cu publicul la cimitirul parohial.”

►  Vineri: spovedirea şi împărtăşirea credincioşilor în biserică; Programul de cateheze cu tinerii; Vecernie, Acatist, Maslu, Moliftele Sf. Vasile cel Mare; Cateheza.

►  Sâmbătă: Utrenie; Sf. Liturghie; Parastase; Botezuri; Cununii, Vecernie, Cuvant catehetic.

  Duminică: Utrenie; Sf. Liturghie; Cuvânt de învăţătură; Impartasirea credinciosilor; Botezuri; Cununii.

În ajunul sărbătorilor menţionate cu roşu în calendarul creştin-ortodox se oficiază Vecernie, Acatist, Litie, iar în ziua sărbătorii respective: Utrenia, Sfânta Liturghie şi Cuvântul de învăţătură, iar în Postul Mare se săvârşeşte Liturghia Sf. Grigorie Dialogul.